Křesťané z ČVUT

Mrtvola společenství?

9. 4. 2013 0:18
Rubrika: Katolické společenství | Štítky: ADS , Slámečka , KKCVUT

Byl jsem upozorněn, že to je tady na těch stránkách úplně mrtvý, a že tedy není poznat, jestli nejsme mrtví úplně (jako společenství).

Takže tedy:

Mrtví nejsme!

a pokusím se s tím něco dělat, aby to tak už nevypadalo ;)

 

Neváhejte tedy přijít mezi nás! Katolické společenství KK se schází pravidelně každé úterý ve 20:00 v Modlitebně v 1. mezipatře bloku 8 Strahovských kolejí. Začínáme vždy Mší svatou, kterou celebruje výborný kazatel P. Vladimír Slámečka, rektor Akademické Duchovní správy ČVUT. Hudební doprovod je rytmický kytarový a klávesový, takže si můžete i zazpívat známé písně.

Poté následuje modlitba nešpor, a pak různorodý program, podle toho kdo a v jaké náladě se zrovna sejde. Někdy diskutujeme náročná i jednoduchá témata z mnoha různých oblastí, a jindy prostě jen povídáme s přáteli o čem kdo chce. Nechybí také něco k pití a na zub.

Pro zájemce o přednášky známých osobností, někdy intelektuálně náročné, avšak vždy velice kvalitní přidávám pozvání na pravidelné akce Akademické Duchovní správy ČVUT nazvané Ve středu ke Středu. Jejich seznam můžete nalézt na Signálech pod štítkem #ve+středu+ke+Středu nebo na stránkách http://www.ads.cvut.cz, kde najdete i mnoho dalších informací.

Další z pravidelných činností ADS je chrámový sbor, který doprovází studentské bohoslužby v kostele u sv. Bartoloměje, které předchází přednáškám. Do sboru jste tedy také zváni!

 

Ať už si tedy z nabídky vyberete cokoliv, rozhodně neváhejte!

Zobrazeno 830×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio